Wij maken feedback weer relevant en leuk

One2Ten levert realtime, continu, front-to-end Data Insights aan organisaties die intrinsiek willen verbeteren en innoveren met de inzet feedback van klanten en medewerkers.

ZUIL, APP, E-MAIL, QR-CODE

Wij hebben een multichannel feedback-strategie voor elke situatie. Wat is het ideale moment bij u om feedback te vragen?

Meer weten?

TOUCH & GO

Intuïtieve en adaptieve vragenlijsten in uw eigen huisstijl zorgen voor een hogere respons. Maak het geven van feedback leuk.

Meer weten?

CUSTOMIZED DASHBOARDS

U kunt uw dashboard zelf inrichten en realtime de resultaten en acties bekijken. Gewoon op uw computer, tablet of smartphone.

Meer weten?

ONDERSTEUNING EN ADVIES

Van vragenlijst opbouw tot actiegericht advies. Wij bieden ondersteuning op hele proces. U kunt ook alleen de techniek gebruiken.

Meer weten?

Toepassingen

Van een feedback module tot een volledige enterprise oplossing

Meer weten over onze aanpak? Neem contact op!

Markten

Van event tot een volledige enterprise oplossing

Onze klanten

 

Contact

Uw naam

Uw e-mail adres

Onderwerp

Uw bericht

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Continue feedback helpt u om te verbeteren en te innoveren.

Wij helpen u graag om relevante feedback te verzamelen van klanten, medewerkers en stakeholders. Op locatie en online. Op een effectieve, creatieve en uitnodigende manier. De resultaten worden gepresenteerd in real-time customized dashboards; per locatie, per afdeling of wereldwijd.

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de inzet van One2Ten binnen uw organisatie. Dat geldt ook als u de mogelijkheden voor samenwerking of een partnership met One2Ten wilt onderzoeken.

CONTACT
One2Ten Hoofdkantoor
Vaartweg 23G
1401 RA Bussum
Nederland

T +31 (0)35-7200906 (Europe, Americas)
T+61 (0)410-109285 (Australia, Asia)

info@one2ten.com